Allergie informatie: Masala kip/rund curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kip (kipfilet en boutjes) of 1 kilo riblappen in stukken
- zonnebloemolie
- ui gesnipperd
- 4 teentjes knoflook geperst
- 4 eetlepels masala (toko)
- zwarte peper
- 1 theelepel komijnzaad
- 3 deciliter kippenbouillon
- 2 tomaten in blokjes gesneden
- 3 aardappels geschild en in blokjes
- 1 of 2 madame Jeanettes
- 0,5 blaadjes laurierblad
- 4 kardemompeulen (gekneusd)
- 4 of meer hard gekookte eitjes ( alleen in de kipcurry)
- handje verse boontjes
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Masala kip/rund curry
- Allergieen informatie