Allergie informatie: Lemper Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kleefrijst
- 400 gram kipfilet
- 50 gram santen (van een blokje)
- 3 eetlepels fijngesneden ui
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 stuks daon djeroek poeroet
- 1 theelepel sambal trassi
- 2 deciliter dikke santen
- assemwater
- zout naar behoefte
- magnetronfolie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Lemper ajam
- Allergieen informatie