Allergie informatie: Krokant gebraden Peking eend
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 diepvries Peking eend van 1600 à 2000 gram
- voor de marinade:
- 1,2 liter water
- 40 gram goela djawa
- 5 centiliter donkere sojasaus
- 5 centiliter rijstwijn
- voor de saus:
- 10 centiliter water
- 15 centiliter gezeefde tomaten
- 3 centiliter donkere sojasaus
- 5 centiliter witte azijn
- 1 volle eetlepel djahé
- 2,5 centiliter gembersiroop
- 20 gram goela djawa
- 1 dessertlepel sambal oelek
- 5 centiliter droge sherry
- 75 gram zoetzure zilveruitjes
- 1 theelepel aardappelmeel
Meer Recepten
- Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Pate met een krokant suikerlaagje
Met roompate en bruine basterd suike uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Budget - xsanne - Gebraden fazant uit de oven
Met fazant, rozemarijn en tijm uit Nederland
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Wild - jaccor - Gebraden kip met oregano, knoflook en citroen
Met kip, oregano en knoflook uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Krokant gebraden peking eend
- Allergieen informatie