Allergie informatie: Kookarh korma (Korma kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter yoghurt
- 2 theelepels kurkuma
- 3 gesnipperde teentjes knoflook
- 1,5 kilo braadkip, ontveld, in 8 stukken
- 100 gram ghee
- 1 grote gesnipperde ui
- 1 theelepel gemalen gember
- 5 centimeter pijpkaneel
- 5 kruidnagels
- 5 kardemompeulen
- 1 eetlepel gekneusd korianderzaad
- 1 theelepel gemalen komijn
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel zout
- 1,5 eetlepel gedroogde kokos
- 2 eetlepels geroosterde amandelen
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kookarh korma (korma kip)
- Allergieen informatie