Allergie informatie: Kipshoarma
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet
- 1 ui
- 1 knoflookteentje
- 1 vleestomaat
- 50 gram boter
- zout
- (versgemalen) peper
- 2 theelepels shoarmakruiden
- 1 deciliter slagroom
- 1/8 liter yoghurt op kamertemperatuur
- 1 theelepel maizena of allesbinder
- 3 eetlepels gesnipperd korianderblad
Meer Recepten
- Pilaf van meergranenrijst en kipshoarma
Met meergranenrijst, kipshoarma en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Kipshoarma met groente
Met kipfilet, paprika en champignons uit Egypte
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - hots - Kipshoarma met couscous
Met kip shoarma, couscous en peterselie uit Marokko
6 porties - 30 minuten
Gevogelte - hots - Slanke kipshoarma met tzatzikisaus
Met kipfilet, tzatzikisaus en shoarmakruiden uit Griekenland
1 portie - 15 minuten
Gevogelte - keukenwonder - Kipshoarma met iets slankere knoflooksaus
Met kippengehakt, knoflook en andijvie uit Turkije
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - wolfje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipshoarma
- Allergieen informatie