Kipschotel met rode kidneybonen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Wrijf de in met een mengsel van paprika-, chili- en .
  2. Verhit de olie en bak de filets in ca. 15 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar.
  3. Haal ze uit de pan en houd ze warm.
  4. Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en fruit ze in het achtergebleven vet.
  5. Meng de creme fraiche met de mosterd, en wat zout naar smaak.
  6. Verwarm de bonen.
  7. Leg de filets naast elkaar in een ovenschaal, verdeel de gefruite uiringen en het creme fraiche mengsel erover.
  8. Leg op ieder filet een plak kaas en schuif het gerecht kort onder een hete grill (of bovenin een op de hoogste stand voorverwarmde oven), totdat de kaas smelt.
  9. Serveer het gerecht met de rode bonen eromheen.
  10. Lekker met komkommersalade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jongbelegen kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
456 kcal
22%1824 kcal
Vetten
45 g.
65%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipschotel met rode kidneybonen