Allergie informatie: Kipschnitzel met spinaziepasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet
- kipkruiden
- 2-3 eetlepels mosterd
- 5-6 eetlepels paneermeel
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 250 gram cherrytomaten
- 400 gram penne
- 3 eetlepels boter
- 400 gram jonge bladspinazie (gehakt, diepvries)
- wat nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipschnitzel met spinaziepasta
- Allergieen informatie