Allergie informatie: Kippensoep en pasteitje van kippenragout (Vidée / Fideke) voor 6 personen
Terug naar het receptIngrediënten
- KIPPENSOEP:
- 6 liter Water
- 1 hele kip van meer dan 1 kilo
- 6 kipfilets
- 4 bouillontabletten
- verse peterselie
- 1 winterwortel fijn gesneden
- 1 prei gesneden in fijne ringen
- 3 dikke uien
- 3 kruidnagels
- peper
- PASTEITJE:
- 0,5 pakje boter
- 60 gram bloem
- 125 milliliter slagroom of kookroom
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 2 kruidnagels
- 2 eetlepels peterselie
- 1 theelepel nootmuskaat
- 5 kipfilets (uit de soep)
- 2 bakjes champignons
- deel Bouillon
- zout
- peper
- Maggi (naar smaak)
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob