Allergie informatie: Kippenragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele soepkip
- 30 gram braadboter
- 250 gram champignons
- 0,5 lt. volle melk
- 2 kippenbouillonblokjes
- kerriepoeder
- witte peper
- maïzena
- zout
- 6 pasteibakjes van bladerdeeg
Meer Recepten
- Kippenragout
Met sjalotjes, rode paprika en doperwten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Gevulde kipragout met rijst
Met witte rijst, kippenragout en tuinerwten uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Fijne kippenragout
Met kipfilet, ui en kerrie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - sheanko - Kippenragout met shoarma-kruiden
Met kipfilet, champignoncremesoep en shoarmakruiden uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - spikeysmum - Pasteitje met kippenragout
Met kipfilet, bouillon en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Snacks - anita42
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kippenragout
- Allergieen informatie