Allergie informatie: Kippenbout met Zeeuws spek en geitenkaassaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook, geperst
- 2 centimeter gember, geraspt
- 0,5 theelepel cayennepepeper
- 1 theelepel kerriepoeder
- 4 kippenbouten
- 12 plakjes Zeeuws spek
- 400 gram sperziebonen, pan klaar
- 10 gram roomboter
- 1ui, gesnipperd
- 50 milliliter witte wijn
- 200 milliliter groentebouillon (van tablet)
- 100 gram zachte geitenkaas, verkruimeld
- 50 milliliter kookroom
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kippenbout met zeeuws spek en geitenkaassaus
- Allergieen informatie