Allergie informatie: Kipkarbonades met citroen, knoflook en tijm
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 kipkarbonades
- 2 citroenen
- 100 milliliter witte wijn
- 3 teentjes knoflook, uitgeperst
- 4 takjes tijm, alleen de blaadjes
- 2 theelepels zeezout
- versgemalen peper
- 3 eetlepels olijfolie traditioneel
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipkarbonades met citroen, knoflook en tijm
- Allergieen informatie