Allergie informatie: Kipfilets met komkommer en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets
- 1 komkommer
- 1 uitje, in kleine stukken
- 0,5 deciliter kippenbouillon (van tablet)
- 2 eetlepels olie
- een handvol walnoten
- 1 lente-ui, in ringetjes
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 eetlepel ketjap manis
- 0,5 a 1 theelepel sambal of sweet chilisaus
- 1 eetlepel bloem
- zout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipfilets met komkommer en walnoten
- Allergieen informatie