Allergie informatie: Kipfilet met paprika en sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 dubbele kipfilets
- 60 milliliter olijfolie
- 6 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode paprika's
- 2 gele paprika's
- 40 gram bloem
- 6 trostomaten
- 1 eetlepel rietsuiker
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 2,5 deciliter kippenbouillon van 1 tablet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipfilet met paprika en sjalotjes
- Allergieen informatie