Allergie informatie: Kipfilet gevuld met gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 enkele kipfilets
- 150 gram gerookte zalm
- zout
- versgemalen peper
- blikje kreeftensoep
- 1 sjalot, gesnipperd
- 1 teentje knoflook uit de knijper
- 1 borrelglas cognac
- 0,75 deciliter light kookroom
- 1 bakje rivierkreeftjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipfilet gevuld met gerookte zalm
- Allergieen informatie