Allergie informatie: Kip Vindaloo
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in blokjes
- 0,5 theelepel kaneel
- 225 gram fijngesneden ui
- 1 eetlepel garam masala
- 10 stuks fijngewreven gedroogde pepertjes
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 kopje azijn
- 5 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 2,5 eetlepel geklaarde boter
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip vindaloo
- Allergieen informatie