Allergie informatie: Kip Provence
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 verse kip (1 kg)
- 3 takjes tijm
- 1 blad laurier
- 5 blaadjes basilicum
- 2 grote uien, kleingesneden
- 2 flinke wortelen, kleingesneden
- 3 stengels bleekselderij, kleingesneden
- 12 stukken zongedroogde tomaten
- 5 tenen knoflook waarvan de kern is uitgenomen
- peper en zout
- 1 blokje kippenbouillon
- 2 eetlepels gehakte platte peterselie
- olijfolie en boter
- 1 glas droge witte wijn
- 2 glazen water
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip provence
- Allergieen informatie