Allergie informatie: Kip piri-piri en komkommer
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenboutjes
- 1 potje piri-pirikruiden
- 2 komkommers
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels azijn
- 2 eetlepels gembersiroop
- 1 pakje meergranen rijst
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip piri-piri en komkommer
- Allergieen informatie