Allergie informatie: Kip met rozemarijn, knoflook en kurkuma
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 2 kleine aardappels (gewoon of zoet)
- 1 ui
- 5 teentjes knoflook
- 1 prei
- 3 tomaten
- 1 theelepel rozemarijn
- 0,5 theelepel oregano
- 0,5 theelepel tijm
- 1 volle eetlepel kurkuma
- klein beetje kerriepoeder
- 2 bouillonblokjes
- zwarte peper
- eventueel extra zout
- olijfolie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met rozemarijn, knoflook en kurkuma
- Allergieen informatie