Allergie informatie: Kip met pompoen in rode kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels rode kerriepasta
- 4 kopjes dikke santen
- 1000 gram kipkarbonade
- 600 gram pompoen, in stukjes (3 x 3 cm)
- 1 kopje basilicumblad
- 1 spriet sereh
- 2 stuks djeroek poeroet-blad
- koriandertakjes
- vissaus indien gewenst
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met pompoen in rode kerrie
- Allergieen informatie