Allergie informatie: Kip met perziken
Terug naar het receptIngrediënten
- 15 milliliter water
- 1,5 eetlepel bloem
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel uienpoeder
- snufje zwarte peper
- 1 hele kip (in vieren gedeeld) of 4 kippenpoten (niet zouten)
- bakboter
- 1 blik (ca. 450 gram) halve perziken
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1,5 eetlepel ketjap
- 1 eetlepel citroensap
- rijst (voor 4 personen)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met perziken
- Allergieen informatie