Allergie informatie: Kip met kruiden en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets (ca. 125 gram per stuk)
- versgemalen peper
- zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 5 teentjes knoflook
- 250 gram witbrood, zonder korst
- 2 eetlepels gehakte Provençaalse kruiden (tijm, oregano, rozemarijn, vers of diepvries) of 2 theelepel gedroogd
- 1 eetlepel Dijonmosterd
- 1 eetlepel olijfolie
- 50 gram boter
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met kruiden en knoflook
- Allergieen informatie