Allergie informatie: Kip met boerenyoghurt en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 1 wijnglas kippenbouillon
- 2 eetlepel citroensap
- 2 deciliter boerenyoghurt
- 50 gram pecannoten (hazelnoot of cashewnoten)
- 0,5 bosje basilicum
- 0,5 bosje bieslook
- 0,5 bosje kervel
- 0,5 bosje munt
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met boerenyoghurt en noten
- Allergieen informatie