Allergie informatie: Kip-mangosalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gebraden kippenvlees, in reepjes
- 1 stevige rijpe mango, in blokjes
- 150 gram komkommer, julienne gesneden
- 1 stengel bleekselderij, julienne gesneden
- 2 bosuitjes, in dunne reepjes
- 3 waterkastanjes, in plakjes (waterkastanjes kun je vervangen door 40 gram groene appel, geschild en in blokjes)
- 1 eetlepel stemgember (eventueel)
- 4 theelepels licht geroosterde sesamzaadjes
- dressing:
- 60 milliliter kippenbouillon
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 4 theelepels rijst- of ciderazijn
- 2 theelepels suiker
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel geraspte gember
- 1 theelepel fijngehakte knoflook
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip-mangosalade
- Allergieen informatie