Allergie informatie: Kip karbonades met kerrierijst en komkommer
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 a 8 kip karbonades
- 0,75 pak witte rijst
- peper
- zout
- kipkruiden
- kerriepoeder
- bouillonpoeder (Maggie of Knorr)
- 2 uien
- komkommer:
- bieslook
- aromat (geel zout)
- olijfolie of zonnebloemolie
- dille
- paprikapoeder
- peper
- zout
- olijfolie extra virgine en witte balsamicoazijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip karbonades met kerrierijst en komkommer
- Allergieen informatie