Allergie informatie: Kip in pittige pinda-kokossaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 theelepels fijn gehakte knoflook
- 4 theelepels fijn geraspte gember
- 1 eetlepel rode currypasta
- 60 milliliter kokoscréme
- 500 gram kipfilet of kipkarbonade zonder bot, in stukjes van 2 centimeter
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 250 milliliter kokosmelk
- 40 gram grof gemalen, ongezouten, drooggeroosterde pinda's
- 1 eetlepel vissaus
- 1 eetlepel suiker
- 1 theelepel gedroogde, gekneusde chilipepers
- basilicum ter garnering
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip in pittige pinda-kokossaus
- Allergieen informatie