Allergie informatie: Kip in groene kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in dunne plakjes
- 4 eetlepels groene kerriepasta
- 4 deciliter dikke santen
- 8 stuks Thaise aubergines, in partjes
- 1 kopje Thaise basilicumblaadjes (of gewone)
- 4 stuks Spaanse pepers zonder zaad, in stukken
- 2 eetlepels vissaus (nam pla)
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 2 eetlepels suiker
- 4 eetlepels plantaardige olie
- 2 stuks daon djeroek poeroet, in reepjes
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip in groene kerrie
- Allergieen informatie