Allergie informatie: Kip in cocos
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippoten
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 blikje cocosmelk (ca. 400 milliliter)
- zakje gemalen cocos
- 2 eetlepels kerrie
- voor de marinade:
- olijfolie
- spaans pepertje, ontdaan van pitjes en in ringetjes
- 3 eetlepels kerrie
- 1 eetlepel korianderzaad (gekneusd)
- sap van halve citroen
- 4 eetlepels van de cocosmelk
- 2 stengels sereh (citroengras)
- 2 eetlepels gemalen kokos
- zout
- garnering:
- gebakken, gedroogde uitjes
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip in cocos
- Allergieen informatie