Allergie informatie: Kerriekip met courgette
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in reepjes
- 2 tenen fijngesneden knoflook
- 1 grote grofgesneden ui
- 1 stuks courgette, in halve ringen
- 3 eetlepels olie
- 1 eetlepel kerriepasta
- 1 theelepel laos
- 100 gram blanke rozijnen
- 1 stuks Spaanse peper, in ringetjes
- 1 eetlepel fijngesneden muntblaadjes
- 1 eetlepel bloem
- 200 milliliter yoghurt
- 3 stuks lenteuitjes, in stukjes van 2 cm
- vers gemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kerriekip met courgette
- Allergieen informatie