Allergie informatie: Kerrie Masala Kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kg drumsticks en/of bouten (dan wel de bouten doormiddensnijden ter hoogte van de karbonade)
- 1 madame jeanet peper (geel) ( vooraf in de vriezer leggen)
- hindoestaanse masala kerrie
- kippebouillon blokjes
- 2 uien ( middelgroot)
- 4 tenen knoflook
- 1 bosje selderijblad
- 1 blik kokosmelk
- sojasaus
- ketjap manis
- olie om in te bakken en te marineren (zonnebloemolie)
- snijplank
- kom om de kip in te marineren
- messen
- folie om af te dekken
- grote pan
- rasp
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kerrie masala kip
- Allergieen informatie