Allergie informatie: Kalkoenfilets met parmaham
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalkoenfilets van ca. 100 gram per stuk
- zout
- peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 16 verse basilicumblaadjes
- 70 gram parmaham
- 50 gram vesre Parmezaanse kaas, geraspt
- 75 gram droge witte wijn of kippenbouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kalkoenfilets met parmaham
- Allergieen informatie