Allergie informatie: Kalkoenfilet met cranberrysaus en aardappelen met sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo aardappelen, vastkokende geschild
- 50 gram boter
- 500 gram kalkoenfilet (stuk)
- 700 gram sperziebonen, schoongemaakt
- 1 ui, gesnipperd
- 4 eetlepels cranberrycompote
- 50 gram walnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk