Allergie informatie: Kalkoenfilet in bladerdeeg met abrikozen en gemengde sla
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 1 blik abrikozen (à 425 milliliter)
- 75-100 gram blauw schimmelkaas
- 2 kalkoenfilets à 300 gram
- 3-5 eetlepels olie
- zout
- peper
- bloem
- paneermeel
- 1 eidooier
- 1 theelepel vloeibare honing
- 2 theelepels mosterd
- 2 eetlepels gepelde walnoten
- 125 gram gemengde bladsla
- suiker
- 3 eetlepels witte balsamico
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro