Allergie informatie: Jambalaya met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kipfilets
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 100 gram steurgarnalen
- 6 tomaten
- 2 laurierblaadjes
- 4 eetlepels olijfolie
- 0,5 liter gevogeltebouillon
- 250 gram lange korrelrijst
- cayennepeper
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Jambalaya met kip
- Allergieen informatie