Allergie informatie: Ingkong (gebraden kip na het inkoken in kokos met kurkuma)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo kip
- 300 milliliter water
- 300 milliliter kokosmelk
- 1 salamblaad groot
- 3 lontai
- 1 theelepel adji-no-moto
- 1 normaal stuk laos, in plakjes fijnsnijden
- 1 theelepel kurkuma
- 4 bouillonblokjes
- 1 mespuntje zout
- ¨÷ verse nootmuskaat, raspen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor