Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase kippensoep met naanbrood recept
Indiase kippensoep met naanbrood recept

Indiase kippensoep met naanbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


In soeppan olie verhitten en kip in 3 min. bruinbakken. Currypasta toevoegen en meebakken. Bouillon, tuinerwten en 500 mililiter water erbij doen en aan de kook brengen. Soep 5 min. koken. Spinazie in gedeelten aan soep toevoegen en laten slinken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren met een schep yoghurt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indiase kippensoep met naanbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven