Allergie informatie: Groene kipkerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet, in blokjes
- 100 gram bamboescheuten, uit blik
- 100 gram taugeh
- 4 deciliter dikke santen
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels groene kerriepasta
- 2 stuks daon djeroekpoeroet
- 2 eetlepels Thaise vissaus
- 2 theelepels suiker
- 1,5 deciliter bouillon
- 1 stuks groene peper, in ringetjes
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Groene kipkerrie
- Allergieen informatie