Allergie informatie: Groene kipcurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 eetlepels groene currypasta (kant-en-klaar bij een Thai te koop)
- 4 deciliter kokosmelk
- 400 gram kipfilet
- 100 gram sperziebonen, in stukjes (kan uit een diepvries zijn)
- 6 kaffir-limoenblaadjes (bij een Thai te koop)
- 1 eetlepel vissaus
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel geraspte limoenschil
- 2 theelepels bruine suiker
- 7 gram verse koriander
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Groene kipcurry
- Allergieen informatie