Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Allergie informatie: Gevulde kwartel met wilde rijst en boleten
Ei - Let op: kippenbouillon kan sporen van ei bevatten. - Let op: saus kan sporen van ei bevatten.
Gluten - Let op: kippenbouillon kan sporen van gluten bevatten. - Let op: saus kan sporen van gluten bevatten.
lactose intolerantie - boter is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie. - slagroom is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie.
Lupine - Let op: saus kan sporen van lupine bevatten.
Melk - boter is niet geschikt voor melk allergie.. - slagroom is niet geschikt voor melk allergie.. - Let op: boter kan sporen van melk bevatten. - Let op: kippenbouillon kan sporen van melk bevatten. - Let op: saus kan sporen van melk bevatten.
Mosterd - Let op: azijn kan sporen van mosterd bevatten. - Let op: saus kan sporen van mosterd bevatten.
Soja - Let op: kippenbouillon kan sporen van soja bevatten. - Let op: kippenbouillon kan sporen van soja bevatten. - Let op: olie kan sporen van soja bevatten.
Suikervrij Geen suiker aangetroffen in dit recept.
Sulfiet - Let op: azijn kan sporen van sulfiet bevatten. - Let op: saus kan sporen van sulfiet bevatten.