Allergie informatie: Gevulde kippenlapjes op de wijze van Maredsous
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sneetjes Maredsous Traditie
- 4 kippenfilets van ± 200 gram elk
- 4 sneetjes gekookte of rauwe ham
- 1 ei
- 100 gram paneermeel
- 3 eetlepels arachideolie
- 3 eetlepels citroensap
- boter
- peper en zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gevulde kippenlapjes op de wijze van maredsous
- Allergieen informatie