Allergie informatie: Gevulde kipfilets met champignonsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 kipfilets
- 250 gram kastanjechampignons, in plakjes
- 1 grote ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 sneetjes wit casinobrood
- 4 blaadjes verse salie (of 0,5 theelepel gedroogde salie)
- 40 gram boter
- 200 gram blokjes mager rookspek
- 1 deciliter kippenbouillon
- zout
- versgemalen peper
- 1 glas witte port of witte wijn
- 2 deciliter koksroom
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gevulde kipfilets met champignonsaus
- Allergieen informatie