Allergie informatie: Gesmoorde kip met piccalilly
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 kipkarbonades
- 1 rode paprika
- 1 rode peper
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- zonnebloemolie
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 eetlepel sambal
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 eetlepel vissaus
- 50 gram rozijnen
- 2 eetlepels piccalilly
- 2 eetlepels ketjap
- kruiden voor de kip:
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 0,5 theelepel ketoembar
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel tijm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gesmoorde kip met piccalilly
- Allergieen informatie