Allergie informatie: Eendenborst met venkel-sinaasappelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stukken eendenborst
- 1 sinaasappel
- 1 citroen
- 6-8 takjes verse thijm
- 4 sjalotten, groot
- 4 knoflooktenen
- 1 venkelknol
- 1 theelepel venkelzaad
- 3 eetlepels honing
- zout
- versgemalen peper
- 30 gram boter
- 5 deciliter kippenbouillon
- 0,75 deciliter witte wijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Eendenborst met venkel-sinaasappelsaus
- Allergieen informatie