Allergie informatie: Coq au vin voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 24 ontvelde kipkarbonades
- 4 gesnipperde uien
- 2 bakjes fijngesneden champignons
- 3 tenen knoflook
- 2 bakjes (aan 1 stuk) magere rookspek
- 1-2 eetlepels provencaalse kruiden
- boter
- 1,5 fles (goedkope) rode wijn
- 2 wortels, aan stukjes
- 0,5 liter kippenbouillon
- 3 takjes verse tijm
- peterselie, gehakt
- allesbinder
- zout
- peper of kipkruiden
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin voor buffet
- Allergieen informatie