Allergie informatie: Coq au vin (kip in rode wijn)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kippen (ca 2 kg per stuk)
- 250 gram kleine champignons, schoongemaakt, niet gesneden
- 185 gram zilveruitjes (pot), afgegoten en drooggedept
- halve liter rode wijn
- 200 milliliter slagroom
- 1 laurierblad
- 2 á 3 takjes tijm, gehakt
- 60 gram boter
- 2 eetlepels bloem
- 3 eetlepels spijsolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin (kip in rode wijn)
- Allergieen informatie