Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd allereerst de , , knoflook en de in stukken.
    Vervolgens bak je de en gooi je de groenten er bij met knoflook.

    Op het pakje van de mix staat bij doen.
  2. In plaats daarvan doe je er het volgende samen met de mix in de pan: 100 milliliter melk, 200 milliliter jus d’orange en 50 milliliter water.
    Als je dat gedaan hebt, even laten staan op laag vuur.
  3. Daarna voeg je de sambal toe.
    Eventjes goed roeren en dan de erbij voegen samen met de pasta, stroop en .
  4. Als dat klaar is, ruik je de heerlijke chocola met een pittig vleugje.
    Je kookt wat en gooit dan de mie nestjes erin.
    Als die klaar zijn, gooi je ze bij elkaar en dan smullen maar.
    Het is een fantastisch recept echt een aanrader het lijkt heel vies als je het zo leest maar het is echt verrukkelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal oelek en chocolade kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek, pindakaas, chocolade, hagelslag
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas, chocolade, hagelslag
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Choco kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik zou graag die choco kip willen maken,maar zou je me kunnen vertellen wat voor MIX je daarvoor gebruikt? Groetjes Petra
spikey1 22 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
42 kcal
2%126 kcal
Vetten
1 g.
1%3 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%9 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Choco kip