Allergie informatie: Cassoulet met kippenbout
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 200 gram witte bonen (12 uur geweekt in koud water)
- 4 tomaten
- 4 kippenworsten
- 4 repen dik buikspek (1/2 cm)
- 2 sjalotten
- 1 bussel peterselie
- 1/2 liter rode wijn
- takje tijm
- laurierblad
- peper en zout
- 1 deciliter olijfolie
- 20 gram tomatenpuree
- bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Cassoulet met kippenbout
- Allergieen informatie