Allergie informatie: Bengaalse kip (kip met bloemkool en aardappels)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kipfilets
- 0,25 bloemkool
- 2 aardappels
- 4 tomaten
- 1 theelepel garam masala
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel komijnzaad
- 1 theelepel kurkuma
- 4 eetlepels olie
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Bengaalse kip (kip met bloemkool en aardappels)
- Allergieen informatie