Allergie informatie: Bebek gong pao (pittig gekruide eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 dubbele eendenfilet
- 10 gedroogde Spaanse pepers
- 20 gram pinda’s
- 4 teentjes knoflook
- 5 centimeter gemberwortel
- 4 eetlepel olie
- 6 deciliter olie ( pinda olie)
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels bouillon of water
- 2 eetlepels suiker
- 2 theelepels sesamolie
- 2 grote lepels rijst wijn
- 1 eiwit
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Bebek gong pao (pittig gekruide eend)
- Allergieen informatie