Allergie informatie: Ajam Pedis met rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in blokjes
- 1 flinke scheut olijfolie
- 1 grote eetlepel sambal badjak
- 1 blikje tomatenpuree
- 250 milliliter kippenbouillon
- 2 eetlepels gembersiroop
- 1 grote ui, versnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 3 eetlepels bruine basterdsuiker
- peper
- zout
- pittige kipkruiden
- basmati rijst
- olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam pedis met rijst
- Allergieen informatie