Allergie informatie: Ajam Opor
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 kippenpootjes
- 1 a 1,5 deciliter slaolie
- 2 middelgrote uien
- 3 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel assem
- 2 a 3 deciliter water
- 0,5 blok santen
- boemboes:
- 2 fijngemaakte kemirinootjes
- 2 blaadjes salam
- 2 blaadjes djeroek poeroet
- 1 spriet sereh
- 2 plakjes laos
- 2 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepel suiker
- 1 theelepel vetsin
- zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam opor
- Allergieen informatie